Blockchain.info genereert $300.000 per maand aan inkomsten

De online portemonnee website Blockchain.info verdient ongeveer 300.000 dollar per maand, volgens Roger Ver, die spreekt op de Bitcoin Miami conferentie. Deze cijfers zijn bevestigd door de @Blockchain twitteraccount. Zij maken deze winst vooral door advertenties op hun website, die een online portemonnee bevat, en een zeer geavanceerde block explorer.

Ver vertelde deze cijfers aan het publiek, om te laten zien dat een op Bitcoin gebaseerd bedrijf een geweldige omzet kan kan hebben. Het zijn niet alleen webwinkels die geld kunnen verdienen aan Bitcoin. Als u een goede service ontwikkelt die de gemeenschap helpt, kunt u een enorme winst maken.

Sinds het begin van het het Bitcoin tijdperk, is Blockchian.info een prominente speler geweest. Ze hebben een complete database met alle transacties, adressen en signed messages, en stellen deze beschikbaar aan een ieder die er maar gebruik van wilt maken. Deze data is overigens openbaar en wordt van de Bitcoin ledger afgehaald. Wat mooier is, is de API die Blockchain beschikbaar stelt, en ons de optie geeft om deze data te verwerken in websites en andere applicaties. Het is dus een puur servicebedrijf dat geen fysiek product aanbiedt, maar een digitaal product.

De volgende productrevolutie zal plaatsvinden bij de televisie industrie. Online streaming services als Netflix, Apple TV en Disney+ zijn allemaal bezig met een implementatie van virtuele valuta in hun services.

BBoard
Logo