Dyson Supersonic Fohn Kopen

Wie op zoek is naar een nieuwe fohn kan overwegen om een Dyson fohn te kopen. Het merk is namelijk bekend om zijn stofzuigers, maar produceert daarnaast ook verschillende soorten consumentengoederen, waaronder fohns. De Dyson Supersonic is het ultieme product, dat innovatie combineert met de kwaliteit die je verwacht van een merk als Dyson. Laat je verassen, en bekijk wat de supersonic allemaal in huis heeft.

Dyson Supersonic

399,00 out of stock
Laatste update was op: maart 27, 2021 5:05 am

De Dyson Supersonic is de ideale fohn voor mensen die het merk Dyson hoog hebben zitten. De kwaliteit die je verwacht van het bedrijf, is terug te vinden in de fohn.

Productinformatie Dyson Supersonic Fohn

Dankzij de multiplier technologie kan de Dyson Supersonic een krachtige luchtstroom creeren zonder dat de fohn een lange blaasbuis heeft. Hierdoor is het apparaat een stuk handzamer, en gemakkelijk op te bergen. Verder is de Supersonic erg licht van gewicht, en dus gemakkelijk boven je hoofd te houden tijdens het fohnen. Bekijk hieronder een mooie illustratie van het fohnen met een Dyson fohn.

dyson fohn kopen

De krachtige V9 motor zit verwerkt in het handvat van de fohn, wat bijdraagt aan de handzaamheid en ergonomie. Door een betere gewichtverdeling is het zwaartepunt ten opzichte van je hand verlaagd, wat veel beter aanvoelt dan een traditionele fohn. De haardroger weegt slechts 630 gram. Het apparaat is aan te sluiten op netstroom, en heeft een kabellengte van 3 meter. Dit is ruim voldoende om bijvoorbeeld bij je badkamermeubel te föhnen.

Ook maakt deze haardroger gebruik van een speciale ionentechnologie, waardoor het een statische lading voorkomt. Daarnaast kijkt de ionensensor naar de vochtigheid van het haar, en bepaald aan de hand daarvan hoe voorzichtig het haard wordt gedroogd. De ingebouwde temperatuurregelaar checkt de temperatuur van de lucht elke 20 seconden, en stemt het juiste warmteniveau zelf af. Hiermee voorkom je haarbeschadiging, en wordt het haar glanzend en goed doorkambaar.

De temperatuur en blaaskracht van de fohn is in te stellen in 3 niveaus van zowel de temperatuur als de blaaskracht. Switchen tussen deze 3 niveaus is zeer gemakkelijk. Als extra functie heeft de Supersonic de “onmiddelijk koel” knop, die direct koele lucht geeft in plaats van een geleidelijke afkoeling die we vaak in andere haardrogers zien.

Dyson fohn kopen: een aankoop met oog voor design

Wie kiest voor een Dyson, kiest automatisch voor een product met een innovatief design. Geen enkel ander bedrijf weet normale producten die we dagelijks gebruiken zo te innoveren als het Britse bedrijf. Wie verzint het bijvoorbeeld om de motor te verwerken in het handvat? Of om de alombekende rotor uit het product te halen? Precies, het antwoordt is Dyson.

Accessoires

Bij de aankoop worden een aantal accessoires bijgeleverd, om je Supersonic fohn nog beter te kunnen gebruiken. Zo zit er een opzetstuk bij waarmee je je haar glad kunt maken, een volume diffuser en een styling mondstuk. Deze 3 accessoires zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Het verhaal achter de Supersonic wordt beschreven in het volgende filmpje.

BBoard
Logo