Apple Magic Mouse 2 kopen

De Apple Magic Mouse is de meest geavanceerde muis die Apple momenteel te bieden heeft. Hij wordt gratis meegeleverd met je iMac en als je een MacBook koopt, kun je hem in de Apple Store kopen voor $70. Deze prijs lijkt misschien hoog voor sommige mensen voor een computermuis, maar deze Magic Mouse is elke euro waard.

Apple Magic Mouse 2

85,00 in stock
AE__coolbluenl Meest bekende variant
Laatste update was op: april 7, 2021 10:21 pm

Deze witte versie van de Apple muis is de meest populaire versie. Kijk voor de nieuwe kleur bij het artikel hieronder.

De Magic Mouse 2 is compatibel met elke Apple computer, zoals de iMac, MacBook, MacBook Pro en de MacBook Air. Daarnaast kun je hem ook gebruiken met iPad vanaf iPadOS 13. De muis is inbegrepen bij de aankoop van een iMac, Mac Pro en als je een Apple laptop koopt, kun je hem in de winkel of bij Apple.com kopen. De muis wordt gevoed door 2 AA-batterijen, die overigens niet worden meegeleverd. De muis wordt via Bluetooth op je Mac aangesloten, dus je hoeft geen extra adapters te gebruiken om deze muis te gebruiken. Dit betekent ook dat de muis volledig draadloos is. De Apple Mighty muis is er wel in 2 versies (bedraad en draadloos), maar de Magic muis niet.

De Magic Mouse 2 is gemaakt van aluminium en glas. Het deel dat je met je vingers gebruikt is van glas, en het deel dat je gebruikt om de muis vast te pakken is gemaakt van een milieuvriendelijk aluminium. Het Glas ondersteunt multi-touch gebaren, waardoor het uiterst eenvoudig is om je mac met deze muis te bedienen. De muis maakt gebruik van een speciale Laser om elke beweging te detecteren, zodat deze muis op elk oppervlak kan worden gebruikt.

Een veelgehoorde vaag is de handligging van de muis. Gelukkig heeft de muis een ergonomisch design, en voelt deze goed aan in de hand. Het kan even wennen zijn als je een iets dikkere muis gewent bent, maar het moderne design zal al snel als gegoten aanvoelen.

Apple Magic Mouse 2 Space Gray

85,00 out of stock
AE__coolbluenl Nieuwe kleur
Laatste update was op: april 7, 2021 10:21 pm

Deze hippe zwarte kleur van de muis is erg populair onder jongeren.

De Apple Magic Mouse 2 heeft een volledige Multi-Touch-touchpad en ondersteunt alle bewegingen die ook worden ondersteund met het trackpad dat zich op de MacBooks bevindt. Je kunt tussen verschillende desktops vegen, eenvoudig heen en weer gaan in je browser en met knijpen inzoomen. Je kunt ook naar beneden scrollen door met je vinger over het glas van de muis te bewegen. Het werkt perfect, zonder gedoe. De muis kan tot 3 vingers tegelijk herkennen.

Magic Mouse multi-touch gebaren

Uit eigen ervaring gaat de Magic Mouse 2 ongeveer een maand mee op een setje batterijen, als je de muis 4+ uur per dag gebruikt. De muis heeft een ingebouwde batterij-indicator, die precies aangeeft hoeveel stroom de batterijen nog hebben. Je kunt deze functie gebruiken in de instellingen van de muis. Je Mac geeft ook een melding als de batterij minder dan 10% van het vermogen heeft, zodat je deze op tijd kunt vervangen.

Garantie

Een veelgestelde vraag die we hier bij BBoard vaak ontvangen is omtrent garantie bij Apple producten. Het schijnt namelijk dat een heleboel mensen in de veronderstelling zijn dat op Apple producten slechts 3 maand garantie zit. Dit is echter niet waar, en de consument heeft gewoon zoals bij alle andere producten recht op 2 jaar garantie. Dit is ook nog eens langsgekomen in een rechtszaak, die gewonnen is door de aanklager. Het is dus niet nodig een extra verzekering aan te schaffen voor deze muizen, en je kunt gewoon terecht bij de winkel waar je hem hebt gekocht, zelfs als de muis online is gekocht.

De muis past mooi in je handen en geeft geen kramp na lang gebruik. Ik kan deze Magic Mouse dan ook aanraden aan elke Apple gebruiker die op zoek is naar een goede muis die perfect werkt met het OSX-besturingssysteem, en die geen draad nodig heeft.

BBoard
Logo