Over Ons

Bitcoin Board oftewel BBoard is een online website gericht op het reviewen van de beste producten in verschillende soorten categorieën. Daarnaast bekijken we ook of  het bij de desbetreffende webshop mogelijk is om in Bitcoin te betalen. Steeds meer websites staan betalingen in BTC toe. Zo is Tigerdirect een van de eersten, en ook Facebook is bezig met een aantal experimenten op het gebied van crypto.

We zijn begonnen in 2013, en zijn sindsdien uitgegroeit van een website die Bitcoin nieuws verslaat, naar een site waar je terecht kunt omtrent alle producten die je maar zoekt.

Bitcoin Board

Wij richten ons op de consumentenmarkt, en zullen je uitsluitend proberen te helpen met het vinden van de beste producten die bij je passen. Zo kun je verwachten om in vele verschillende productsoorten een topproduct te kunnen vinden. We streven er naar om elke categorie te behandelen, hoewel dit natuurlijk wel een tijdje kan duren.

Mocht je contact met ons op willen nemen, dan kan dat via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn we te volgen via een van onze social media kanalen. Blijf op de hoogte van de laatste productreviews, en ontwikkelingen in de markt. Zet onze site in je favorieten, en bezoek hem wekelijks om de beste deals en reviews te krijgen!

BBoard
Logo