Top-10 iPhone 11 Pro hoesjes

Heb je net een iPhone 11 Pro gekocht? en ben je op zoek naar een hoesje? Dan kun je op deze pagina terecht. Hier vindt je namelijk een overzicht van de beste iPhone 11 Pro hoesjes die op het moment te koop zijn. Uitgezocht op uiterlijk, prijs en degelijkheid. Gemakkelijk te bekijken dankzij de afbeeldingen op deze pagina.

Top 10

Hieronder begint het overzicht van onze top-10 beste hoesjes voor de iPhone 11 Pro.

Apple iPhone 11 Pro Leather Back Cover Zwart

De Pro Leather Back cover van Apple is een stijlvol hoesje voor de iPhone 11 Pro. Het geeft een luxe tintje aan een telefoon die op zichzelf al tot de meest luxe telefoons ter wereld behoort. Het beschermt daarnaast de glazen achterkant van je telefoon, en doordat het hoesje van leer is glipt hij niet snel uit je handen. Dit is onze absolute nummer 1, en we raden dit product van harte aan. Daarnaast is dit een officieel Apple hoesje, waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Voor deze prijs is het zelfs betaalbaar om een Apple product te kiezen. Op dit product zit 2 jaar garantie.

Bekijk actuele prijs →


Doorzichtig hoesje: Apple Clear Case

Clear Case iPhone 11 Pro

De Clear Case van Apple geeft alle ruimte om de nieuwe “Midnight Green” kleur van je iPhone te tonen. Waar het hoesje hierboven een eigen kleur heeft, is de Clear Case doorzichtig, en kun je dus genieten van de prachtige kleurenvariaties die de telefoons hebben. Ook komt het matte glas aan de achterkant van je telefoon nu goed naar voren, en wordt dit samen met de gekleurde roestvrijstalen kast geheel beschermd. Ook hierbij de kwaliteit die je gewend bent van Apple, dus hij kan evenlang mee als de telefoon zelf. Mocht er toch iets mis mee zijn, kun je dankzij de 2 jaar garantie snel terecht voor een vervanging.

Bekijk actuele prijs ->


Tot zover het aanbod, en de top-10 lijst. We hopen dat je het perfecte hoesje voor je telefoon hebt gevonden! Mocht je nog verdere vragen of suggesties hebben, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

BBoard
Logo