Goedkoopste 65 inch TV’s

Op zoek naar een nieuwe goedkope 65 inch TV? Bekijk op deze pagina de goedkoopste 65 inch televisies van dit moment.

Goedkope 65 inch TV

Hieronder het lijstje van de goedkoopste 65 inch tv’s van verschillende top merken. Zo hebben we o.a. Philips, Samsung, LG, Sony en Panasonic opgenomen in deze lijst. Dit betekend dat het model dat je koopt altijd van een goede kwaliteit is. Dat betekend dus: goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn.

Philips 65PUS6504

Philips 65PUS6504De Philips 65PUS6504 is de goedkoopste 65 inch led TV van dit moment. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de LED-LCD panelen die Philips gebruikt in hun toestellen heb je op dit model een uitstekende kijkervaring. De TV heeft 2 handige sta-pootjes waarmee je hem bijvoorbeeld op een mooi meubel kunt plaatsen in de huiskamer. Ook heeft de 65PUS6504 een universele VESA aansluiting (400 mm x 300 mm), waarmee hij middels een tv beugel gemakkelijk is op te hangen.

4K resolutie

Ondanks de goedkope prijsklasse, heeft de 65PUS6504 een 4K resolutie. Hierdoor kijk je films, series en programma’s op een haarscherp beeld. Dit alles tezamen maakt dat deze televisie absoluut de beste koop is voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoop model.

Bekijk de huidige prijs ->

Waarom een goedkope 65 inch TV?

Bij veel mensen bestaat de notie dat een grote televisie ook automatisch duur moet zijn. Dit is echter niet waar, en we helpen je daarom graag op deze pagina met ons overzicht van goedkopere modellen. We nemen echter kwaliteit in acht, en zullen dan ook allen vertrouwde merken op deze pagina tonen. Dan hebben we het natuurlijk over Philips, Sony, Panasonic, LG en uiteraard Samsung. Deze merken hebben jarenlange ervaring op het gebied van televisies maken, en weten precies waar ze op moeten letten bij het maken van een grote LED televisie.

Mocht je suggesties hebben voor een model dat niet op deze pagina is te vinden, schroom dan niet om het contactformulier op onze website te gebruiken. Alle goede suggesties worden toegevoegd, en zo kunnen we de lijst blijven uitbreiden.

BBoard
Logo