TigerDirect verwerkt in eerste 17 uur $250.000 aan Bitcoin-betalingen

TigerDirect, een grote online retailer, is begonnen met het accepteren van Bitcoin als betalingsoptie op hun webshop met meer dan 200.000 producten. Ze zijn het tweede miljardenbedrijf dat de digitale valuta als betalingsoptie accepteert, nadat Overstock.com de eerste was in januari van dit jaar. TigerDirect verwerkt jaarlijks ongeveer 2 miljard dollar aan bestellingen.

Het is sindsdien 17 uur geweest. Dus waar zijn we nu qua verkoop? Een TigerDirect-woordvoerder vertelde BitcoinBoard vanmorgen dat het bedrijf een enorme waarde van $ 250.000 aan items in bitcoin-betalingen heeft binnengehaald sinds het 17 uur geleden de betalingsmethode begon te accepteren. Het bedrag is uitgegeven in meer dan 1000 bestellingen en dit zijn mooie cijfers voor de webwinkel.

Toen Overstock.com Bitcoin begon te accepteren, meldden ze dat ze de eerste 24 uur na acceptatie meer dan $ 124.000 aan BTC-betalingen hadden ontvangen. Omdat TigerDirect bijna twee keer zo groot is, zijn de cijfers iets hoger, maar het laat zeker zien dat er een enorme markt is voor online retailers om de digitale valuta als betaalmethode te accepteren. We verwachten dat NewEgg de volgende in de rij zal zijn om het te accepteren, aangezien zij de directe concurrentie zijn van TigerDirect.

BBoard
Logo